Sain kuulla jouluna että minusta tulee täti! Tiedättehän miten päätin että pieniä vaatteita saa nyt luvan kanssa ommella! No, leikattuani tajusin katsoa mitä nykyinen äitiyspakkaus sisältää todeten, ettei koot alakkaan nykyään enää 60cm, kuten vielä 3v sitten. Mutta ainahan ne vaatteet likaantuu.... Ja kaikki kankaat ja tarpeet jemmoistani.

Ensimmäiset kokoa 50cm. Potkuhousut Suuri Käsityölehti 4/06 muokattuna (lisätty resori) ja Happy Squirrel kietaisybodu Ottobre 1/12 (muokattu aukeamaan molemmilta sivuilta). Potkuhousujen bambut ostettu aikoinaan Ottobre-shopista Rovaniemeltä vuosi sitten käydessä ja etanabambu Myllymuksuilta. Bodyn hihat myös etanabambua Myllymuksuilta ja pilvitrikoo Ikasyriltä. Kam-nepit bodyssä kokoa 20. Ensimmäistä kertaa uskalsin tehdä bodyn, eikä se nyt niin kamalan vaikeaa ollutkaan!



Koko 56:Little Houses trikoohousut Ottobre 1/12 ja Nuppu Kietaisunuttu Ottobre 1/09. Kangas gollegea kirppikseltä. Paidan pääntie jäi ehkä pikkuisen liian löysäksi, toivottavasti se ei kuitenkaan käytössä haittaa.


Lisää täti-intoilua tulossa =)