"Tarviis 116cm vaatteita!"
"Millon?"
"Nyt heti!"

No, ei siihen ollut sitten muuta apua kuin heti alkaa töihin, jäi neulominenkin kesken. Poikalapsi kun oli kesän aikana kasvanut ulos vaatteistaan. Poikamaisia kankaita sitten yritin etsiä, todeten, ettei niitä kyllä kamalasti ole. 4v poikaa kun ei viitsi pukea valkoisiinkaan... Kaikki kankaat siis jemmasta.

Nanson trikoo Triteksiltä ostettu, Myllymuksujen norsujoustis. Resorit Triteks. Kaavana Little Buddies trikoopusero Ottobre 1/10

Paidan kaavaa en tiedä, se on ikivanha kun ompelin kummitytölle aikoinaan vaatteita. Alkuperästä ei siis tietoa. Housujen kaavana Orava svetarihousut Ottobre 4/10. Velourit Kestovaippakaupasta ja joustofrotee Apilakuulta. Vetoketju paidasta ennen ollut hameessa. Resorit Triteks.

Edelleen Orava vetarihousut. College Triteksiltä, samoin resorit. Autokangas Lasten Metsolasta.

High Jump velourhousut muokkasin taskujen suhteen. Kaava Ottobre 4/11. College ja resorit Triteks, auto Lasten Metsolasta ja joustokanttinauha taskuissa Myllymuksuilta.

Edelleen sama kaava: High Jump. Joustofrotee ja resotit Triteks, taskujen joustokanttinauha Myllymuksut ja taskut Marimekon vanhasta paidasta, ovat kyseisen pojan isoisoisän paidasta. Isoisoisäkin vielä elossa.

Collegehousut kirjasta Vaatteita leikki-ikäiselle, kirj. Hetemäki ja Hiljama. Koko 120cm, mutta jätin resotit pois joten lyjeni n. 10cm. Kangas tädiltäni saatu.

 

Lisäksi tulossa vielä housut ja paita, mutta niihin ei ollut ruskeaa resoria ollenkaan. Niinpä saan suunnata Triteksille!!!