Minulle esitettiin pyyntö: tekisinkö Tampereen liinalainaamoon neliöliinan. Sain tuhottavakseni ruskean puuvillaisen Vauva-lehden kylkiäisenä tulleen kantoliinan värjättynä. Pitkään mietin, mikä siihen kaveriksi kävisi ja etäänä yönä muistin, että minulla on Finlayassonin Muumi-lakanan loppupalaa minkä voisi kaveriksi laittaa.

Sitten aloin miettiä, että entäs jos käyttäjä ei pidäkkään Muumeista? Toiselle puolelle aplikoin Bambin. Olkahihnoissa on pehmikettä, muuten kaksinkertaisesta puuvillasta liinan tein.

Innostuin sitten yöllä miettimään myös sitä, että monikaan ei varmaan ole nähny eikä kuullut Podeagista. Niinpä eräänä aamuyönä keksin siihen kuvan!

Joten eikun tuumaasta toimeen ja tekemään! Hihnat ovat myös Vauvalehden kylkiäisinä tulleesta kantoliinasta. Tätä ei vain ole värjätty.

Toiselle puolelle aplikoin vielä bambin vihreälle puuvillakankaalle, mikä ostettu joskus Kodin Ykkösestä myöskin kantoliinaa varten.

Saa katsoa mitä palautetta näistä tulee, vien ne maanantaina Kengurupiiriin Napapiirille. Ilmoittelen sitten mitkä ovat kommentit.