Ota auto, kaverit ja suuntaa ostoksille. JOOEI!

Ensin Triteksille, joka oli PAHA PAHA PAIKKA!

Colleget 5€/m pakalta ja resorit 6€/kg. Tässä vihreä college 1,7m oli 8,50€ ja 1,8m resoria 10,80€. Muut colleget 5,60€, kun olivat kilokankaita (6€/kg). Ja yksiväriset trikoot 4,50€, olivat 4€/kg.

Tässä trikoita ja oranssa alakulmassa bambujoustofroteeta. Ylhäällä sydänkangas 4,10€, oli 8€/kg. Muut kuviolliset 6€/kg eli hintaa 11,80€.

Ideaparkin Minimani ilmoitti Aamulehdessä että Novitan Huopanen on hintaan 1,95/kerä. Joten sitten sinne. Tarttui mukaan sitten 5 vaaleanpunaista, 5 violetia, 2 vaalean sinistä, 3 tummansinistä ja 7 oranssia kerää. Lisäksi 6 Novitan Wool keltaista ja 2 violettia, kun olivat -30% sekä yksi Novitan Bambulanka.

Täten siis Triteksille meni 45€ ja Minimaniin 56,34€.

Ja nyt oikeasti on sitten niin lanka- kuin kangaskiintiö täysi. Täten lupaan, etten hetkeen osta niin lankaa kuin kangastakaan. Nyt pitää ensin tuhota näitä, mitä on ja sitten vasta suunnitella muuta. Tosin kohta on keltainen villapaita valmis. Tosin Novitan Mohairit oottaa että saisin neulottua itselleni ja toinenkin muumipaita keltaisesta Tennesseestä odottaa aloitusta. Harmi vaan, kun tuo neulominen on niin hidasta hommaa. Ommellen tulee niin paljon nopeammin valmista.