Kun viimeinkin Iinulle tuli myyntiin Hannah-tunikat niin tilasin kaavan välittömästi! Olin nimittäin miettinyt jo Saksasta tilaamistakin (ja lähellä oli etten tilannut). Hannahin kaavalla valmistui heti kolme 98/104cm tunikaa.

Ensimmäinen sai piilonappilistan. Tosin kangas hieman jatkettu, sen kyllä lähikuvasta huomaa. Kangas tarkoituksella mekkomallinen pitkä. Taisin varsinaiseen kaavaan lisätä 60cm. Kankaat saatu Kaija-Leenalta. Ovat puuvillaa. Napit ja pitsi kaapin jemmoista.

Ja päällä

Toiseen pituutta lisäsin noin 20cm. Kankaat puuvillaa, Kaija-Leenalta. Eteen tein ison aplikaation hihan puuvillasta, että varmasti erottaa kumpi on etupuoli.

Ja päällä (malli ei ollut kuvaushaluinen)

Ja nämä menevät lahjaksi: kankaat edelleen Kaija-Leenalta. Hihat tekokuitua, muuten collegea. Aplikaatiossa valkoinen joustofroteeta, muut tekokuitua.

Ja kaveriksi tein vielä housut. Kaavat Ottobre 4/11 High Jump velourhousut, joita muokkasin taskujen suhteen. Koko 98. Kankaat Kaija-Leenalta, resori ostettu kirppikseltä ja valkoinen taskuissa Myllymuksujen joustokanttia.

Toivottavasti saaja pitää lahjastaan.