Lomalla sain aikaan tämän

Ohjeena http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=132&d_id=28&lang=fi tosin tein hieman muokkauksia: silmukoita 27 alussa sekä toinen kappale käsketään neulomaan samoin kuin ensimmäinen mutta koska itselläni oli useampaa väriä, niin neuloin toisen kappaleen peilikuvaksi aloittaen ylhäältä enkä alhaalta kuten ohjeessa. Lisäksi huomasin, että ohjeen lopussa oleva piirrustus mitoista ei pitänyt paikkaansa. Mutta kivat ympyrät oli tehdä, helppoa ja nopeaa!

Puikkoina oli 5½ pyöröpuikot, langat ostettu Virosta. Violetti Soff Sax: 65% merino, 15% seta, 15% viskoosi, 5% polyamidi. Kerässä 50g. Sitä meni noin 100g. Raidallinen Misto Lana: 60% villa, 40% acryl ja sitä meni noin 100g. Hinnaksi näin ollen voi laskea 2x 2,24€ + 3,52€ eli yht.8€.

Ihana päällä! Tykkään kovin varsinkin noista "pompuloista" reunuksilla. Ei ehkä itselleni maailman paras väriltään, mutta varmasti tulee pidettyä (on pidetty jo!). Noihin pompuloihin ihastuin niin, että niistäkin on tulossa bloggaus, kunhan saan napit ommeltua sekä prässättyä neuleen.