Muutto on nyt takana, rankkaa oli sekin helteillä ja kaikenmaailman temppuilujen keskellä (edelleenkään ei astianpesukone ole paikallaan, asunnossa ollut meni rikki ennen kuin muutimme, toinen oli rikki kaupasta tuodessa, kolmatta eivät miehet puheistaan huolimatta asentaneet lauantaina vaikka niin oli sovittu). Ja vuokra-asuntoon muuttavat soittivat la klo 17 jälkeen että "eihän tänne voi muuttaa kun täällä on niin paskaista" ja syy: tuuletusluukku keittiöstä oli jäänyt puunaamatta (myönnän, en muistanut) ja kromit eivät kiillelleet vessassa ja keittiössä... No, onneksi ei asuta siinä pihapiirissä enää! Uudet naapurit ovat aivan ihania: vanha eläkkeellä oleva pariskunta. Ja koti muutenkin tuntuu jo kodille, vaikka paikat ovatkin vielä vähän hujan hajan.

Laihis voi hyvin: ensimmäisen kuukauden aikana paino putosi 5 kiloa! Siis VIISI! Kamalaa! Tosin varmaan nyt muuton aikana tulikin vähän takaisin: olen juonut kokista ja syönyt grillimakkaraa. Mutta kyllä tämä tästä, hienolle tuntuu kun vaaka näyttää jo alle 80 kilon. Ja nyt alkaa hikinen puurtaminen töihin, matkaa 3km ja töihin mennessä pelkää ylämäkeä! Tosin viikon verran, sitten alkaakin LOMA!

Tänään lähti takapihan kukkateline: kukat olivat homeessa. Ja kukkatelineen takana ollut puskakin lähti samaan syssyyn. Juuret pitää vielä kaivaa pois, kunhan vähän viilenee... Ja etupihan ruusut kukkivat ihanasti ja pihalla riittää muutenkin vielä hommaa.

Mutta palaan asiaan taas, kunhan saan kamerasta kuvia ulos. Hyvää viikkoa kaikille!