Tein sitten tiikerikakun vähän huonolla menestyksellä. Tuli jostain syystä mieleeni aiemmin tehdyt sämpylät (Kaarina ainakin muistaa miten ne mikrossa kohosivat yli astian äyräiden!)...
Ohjeena:
150g margariinia
2 1/4 dl sokeria
3 munaa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria
1dl maitoa
tiikerin raita:
1/3 taikinaa ja 2rkl kaakaota
Voitele vuoka ja jauhoita se. Sekoita margariini ja sokeri. Lisää munat. Lisää kuivat aineet ja maito. Ota 1/3 taikinaa ja sotke siihen kaakao. Pistä pikkuisen vaaleaa taikinaa, sitten kaakaotaikina ja loput vaaleasta taikinasta. Paista 150-175 asteessa noin tunti.
No, tulihan siitä kuitenkin jonkinlainen:
Kommentit