Syksy, yksi ihanimmista vuodenajoistamme. Nyt se on täälläkin! Ai miten niin? Marjat kypsyvät, sienet ovat nousseet ja pakkasaamut ovat tulleet (katot jäässä).
Nyt on siis hyvä vuodenaika alkaa pesemään kesävaatteita, leipoa, ommella, neuloa ja alkaa suunnitella joululahjoja. Metsällä käymistä unohtamatta!
Leivoin sitten sämpylöitä, menestyksellisesti!
Riista-aikakin alkaa lähenemään, joten viimeiset hirvet käristykseski.
Eli;
Ota jäinen hirvipala. Vuole siitä puukolla ohuita suikaleita. Paista voissa paistinpannulla. Pistä astiaan, päälle voita, liraus kaljaa, mustapippuria ja laakerinlehtiä ja anna hautua 125-150 asteisessa uunissa 1,5h. Tarjoile perunamuussin ja puolukan kanssa.
Kommentit