Ei auttanut vieläkään vaikka edelliset 116cm vaatteet tulikin tehtyä, kaappiin tarvittiin vieläkin lisää vaatteita! 

Nämä alushousut valmistuivat jo viime torstaina, nyt vasta ehdin ne postaamaan. Kaava Ottobre 6/10 pikkumies boxerit. Kankaat Triteksiltä. Jonkin huomasin erehdyksissäni leikanneeni vähän väärään venymissuuntaan (punainen ja tuo musta) mutta ei kai ne niin käytössä haitanne?

Samasta lehdestä (Ottobre 6/10) ompelin Let it be- juhlapaidan. Töissä ei ollut mukana tietenkään mitään tukea tuon kravatin alle, niin se jäi vähän kierteelle. Harmi, mutta saajaa ei tuntunut haittaavan. Kankaat edelleen Triteksiltä.

Ottobre 3/10 sulki sisäänsä kaksi t-paitaa Cacao bean ja Sulo mistä nämä soviteltuna. Kankaat Triteksiltä, samoin resorit. Punaisen paidan takaosa erivärinen, kun tuo "pallo" ei taakse riittänyt.

Harava svetari Ottobreestä 1/09. Kankaat edelleenkin Trikeksiltä.

Ottobre 3/10 sisälsi Pear bermudahousujen kaavan. Olen tällä tehnyt shortseja ennenkin, mielestäni hyvä kaava! Nyt ensimmäisen kerran ajattelin tehdä oikean kaavan pituisena, pätkäisemättä. Kangas löydetty maanantaina roskiksestamme, pelastin ja pesin ja tein housut. Vaikuttaa puuvilla-pellavasekoitteelle, paksua ja erittäin hyvin rypistyvää.

Vaalean värin tehosteeksi halusin jotain näkyvää, joten punainen oli sopiva. Takataskut jätin rispaantumaan, sellaista en olekkaan ennen kokeillut. Saa nähdä miten käytännössä toimii.

Niin ja ne ruskearesoriset eivät ole vieläkään valmiit! Unohdin ne illalla kotiin. Resorit on kuitenkin jo leikattuna. Jospa ensiyönä ne sitten valmistuisivat, viimeinkin.