Nämä valmistuivat jo ma-ti yönä, mutta vasta nyt ehdin postaamaan. Huomasin nimittäin että minulta puuttuu sellaiset kivat kevätkassit, minne mahtuisi vesipullo, allakka, lompakko, kännykkä, huulirasva ja tarvittaessa hattu ja hanskatkin muiden tilpehöörien lisäksi. Niinpä sitten mietin, mistä saisin hyvän ohjeen. Mieleeni tuli tietenkin arvonnassa saatu linkki! Eli ohje täältä http://artsycraftybabe.typepad.com/tutorials/phoebe_bag.pdf mutta tein pieniä muokkauksia: pidensin kaavaa noin 7,5cm ja alaosasta hieman levensin. Tällälailla:

Ensimmäisenä valmistui tämä. Kankaana luultavasti saatu todella vahva puuvilla. Mietin ommellessa että onneksi en tehnyt tästä hametta kuten mietin ensin. Työkaveri sanoi jo että ihan kuin Marimekkoa.

Kiinnitykseen panin tuollaisen jakasen, mitä minulle on tullut parittomina monia kappaleita. Ihana, tykkään! Vastakappaleeksi verhonipsu ilman nipsua.

Sisällä persikan väristä ankkakangasta, sekin saatu. Sisällä tasku vetoketjulla. Tykkään!

Toisena valmistui vihreäsävyinen kassi pitsiliinalla

Vihreä kangas ei riittänyt kahvaan eikä kiinnittimeen joten tein ne toisesta kankaasta, jonka sain Maijalta ja Jannelta. Tähän pistin napin kiinnitykseksi ja tuon pitsin taakse keltaisen puuvillan. Samaa puuvillaa kassin sisällä. Vetoketjun panin vielä taskuun että avaimet pysyvät sisällä.

Olisi ollut ehkä viisaampaa tehdä joko pienempi tai tasku ylemmäs, sillä kuten kuvasta näkyy, se jää tuonne kassin alle aika pahasti. No, ensikerralla viisaampi.