Pikkuneiti täyttää pian 2v ja tämän johdosta tarvitsisin apua! Baby born nuken vaatekaavoja etsiessä (ilman sitä nukkea) on kaman vaikea tietää, minkä kokoinen vyötörö kyseisellä nukella on. Tietääkö joku? Auttaisi kuminauhan laitossa hyvinkin paljon. Ja toinen: mitä kannattaa laittaa paitaan kiinnitykseksi, että 2v osaa sen laittaa päälle ja riisua? Vai vaihtaako sen ikäinen vauvalle vaatteita?

No, kuitenkin tein jo vaatteita. Suuri käsityölehti on julkaissut eri numeroissaan erilaisia asuja joita päätin kokeilla. Liiivhame ja paita numerosta 9/06. Liivihameen kankaat puuvillaa ja paidan joustofroteeta. Paidassa eikä liivihameessa ole vielä kiinnitystä, kun en osannut päättää laitanko nepparit, kam-nepit, tarrat vai napit. Laitoin tarrat, kiitos vinkeistä!

Suuri käsityölehti 4/07 kätki sisäänsä kestovaipan, paidan, liivin, housut ja mokkasiinit. Tein paidan, housut ja liivi on vielä keskeneräinen, kun en tiedä taas laitanko siihen vetoketjun tai tarran vai mitä. Ensin tein nuo maastokuvioiset housut, todeten että ne ehkä ovat turhankin tiukat kun ovat puuvillaa. Sitten leikkasin vielä Triteksin colegesta housut. Paita trikoota. Paidankaan kiinnitystä en vielä ole päättänyt. Laitoin siihenkin tarrat.

Ja se liivi vielä, tarrakiinnityksellä. Ympärillä kanttauksena joustokanttinauhaa.

Suuressa käsityölehdessä 6-7/07 oli topin, shortsien ja leirihatun kaavat. Toppi ja hattu tehty joskus kauan sitten Ideaparkin jonkun liikkeen lopetusmyynnistä ostetuista tilkuista. Shortsit Trikeksin collegea. Toivon mukaan tuo toppi sopii, panin siihen kuminauhan ihan summamutikassa.

Suuri käsityölehti 5/09 piti sisällään vielä kietaisumekon kaavat. Puuvillat saatu Maijalta ja Jannelta joskus vuosia sitten. Toisessa kyljessä pieni tarra sisäpuolella. Ja "kanttinauha" itse tehty vanhasta puuvillanpalasta.

Eli auttakaa: mikä on 2v helpointa kiinnittää: tarra, nappi, kam-neppi, neppari, vetoketju ja mikä on nuken vyötärömitta??