Minulla on ollut jo jonkin aikaa ompeluinto kadoksissa. Voitteko kuvitella? Ei sitten millään ole mieli tehnyt kaivaa kaapeista koneita saati leikellä kankaita. Ideoita kyllä olisi, se ei ole ongelma. Toteutuksen kanssa vaan on takunnut ja pahasti. Onneksi aika onkin kulunut neuloen, intoa siihen on ollut vaikka muille jakaa! Mutta sitten, eilen illalla, laitoin Pasille viestiä. Pasi on toivonut paitaa yhdellä kuvalla (odotellaan, odotellaan) ja olin jo aikoja sitten etsinyt pari kaavaa Suurista Käsityölehdistä. Pasi vastasikin sitten, aamulla laitoin s.postia asiasta ja kun sain vastauksen tyyliin "millainen on renglanhihainen paita?" niin innostus iski! Kuin salama kirkkaalta taivaalta! Kertalinttuulla! Ihan puun takaa!

Ei siina auttanut muu kuin kaivaa kaapista kaavapaperi, kaavat piirtää, etsiä sopivat kankaat ja alkaa leikkaamaan ja vielä ompelemaankin. Kertalinttuulla. Aikaa aloituksesta lopputulokseen vei suunnilleen 1h 45min, hyvä että vessassa välistä maltoin käydä. Meinasin ensin tehdä tähän punapalloiset hihat mustalla pohjalla, mutta kangas olisi riittänyt vain yhteen hihaan, niin se sai jäädä. Mustaa kangasta olen koittanut parhaani mukaan yrittää tuhota jo pitkään, nyt viimein sain sen lähes kokonaan tuhotuksi! Raitakangas kai Eurokankaasta kauan sitten ostettu.

Tylsälle näytti musta etuosa, niin päätin tehdä hihan kankaista sitten P:n eteen.

Hihanteille ja kaulukseen panin piruuttani oranssit kanttaukset ilmettä antamaan.

Ja joskus muistaakseni Porkkanatarhan Marin blogissa olen nähnyt tällalailla laitetun lapun. Kun en mistään löytänyt Homemade-lappuja niin päätin kokeilla tätäkin kikkaa. Toivon mukaan Pasi ei suutu.

Kaava Suuresta Käsityölehdestä 6-7/05 ja koko 52.

Ja nyt keskityn viimein siihen siivoamiseen, mitä piti tehdä lähes 2 tuntia sitten!