Sain tilauksen. Ennestään tuntematon ihminen otti netin kautta yhteyttä että tekisinkö hänelle vaippoja. No, lupauduin (ompahan jotain tekemistä töissä). Tässä valmiita vaippoja. Osa on vielä valmistumatta, koska puuttuu kanttinauhaa.

Villahousut vanhasta villapaidasta

Taskuvaippoja, joissa takana täyttöaukko imuille. Kaavoina Eemukka (punainen ja oranssi) sherbaa ja flanellia. Mummut (raidallinen ja vihreä) puuvillaa, trikoota ja joustofroteeta. Suuri Käsityölehti 1/08 (valkoinen) collegea ja flanellia.  Kiinteinä imuina flanellia kaikissa peppua vasten yksi kerros ja sisällä imulärpäke myös flanellia. 

Yläosassa nallekuviolla yövaippa (40x40) flanellia ja froteeta. Vihreä Ottobre puuvillaa ja flanellia. Imuna flanellia. Sininen Suuri Käsityölehti 2/05 sherbaa ja flanellia. Kiinteä imulärpäke flanellia. Peppua vasten myös kerros flanellia. Keltainen Fuzzi Bunz pulia ja flanellia. Takana täyttöaukko.

Ja viimeiset vaipat: Lila mummut-vaippa velourista, sisällä nallekuvioinen flanelli. Bymby-kuori pulista ja päällä sekakivoinen trikoo. Alla vuotosuojallinen Eemukka, ulkona flanelli ja sisällä trikoo.