Meripojan Kermakaramellit (40kpl)

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

200g mantelimassaa

2rkl rouhittuja manteleita

2dl kuohukermaa

2dl sokeria

2rkl voita

 

Kauli mantelimassa ½cm:n paksuiseksi levyksi ja painele samalla mantelirouhe kaulimella mantelimassan sisään. Tee levystä nelikulmainen ja nosta se hieman suuremman alumiinilevyn päälle. Nosta folion reunat ylös ja taivuta ne matalaksi vuoaksi.

Sekoita kerma ja sokeri kattilassa ja keitä 20-30min harvoin sekoittaen kunnes seos sakenee. Lisää voi ja kaada muovikulhoon. Vatkaa hieman jäähtynyt seos muovihaarukalla kuohkeaksi ja kaada tasaiseksi levyksi marsipaanilevyn päälle. Kun kermamassa on jäähtynyt, piirrä sen pintaan haarukalla aaltomaisia kuvioita ja leikkaa levy neliöiksi tai kolmioiksi.