Hei kaikki!

Tämän viikon haasteena on "Murphyn laki".

Murphyn lait

1. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen     

2. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen kaikkein pahimmalla   hetkellä

3. Mikään ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää

4. Jos on olemassa se mahdollisuus, että useat asiat menevät pieleen, niin pieleen menee se joka aiheuttaa eniten vahinkoa
	
5. Kaikki vie enemmän aikaa kuin pitäisi

6. Jos asiat jätetään oman onnensa nojaan, ne menevät huonosta pahempaan

7. Luonto on aina salaisen virheen puolella

8. Jos näyttää siltä, että kaikki menee hyvin, olet varmasti unohtanut jotain

 

Kuvia on rajattu aika lailla, kun tuo itse ottaminen ei meinaa oikein olla niin helppoa!

 

Eli tarinaa kuvien takaa:

Tuli kauan odotettu talviloma, jonka aikana oli tarkoitus tehdä puita vanhemmilleni ensi talveksi. No, alku näytti hyvälle, klapikone työsti puita muitta mutkitta. Kunnes kolmannen päivän jälkeen huomasin, että ohhoh, mustelmia on joka puolella. Jaloissa, lantiolla ja käsissä. Onneksi ei tarvinnut minnekkään lääkärille eksyä, olisi varmaan pannut papereihin että "perheväkivallan uhri".

No, siinä sivussa alkoi kehittyä kröhä, mutta ennenkuin se paheni, huomasin oikeassa silmässä silmätulehduksen. Kiitos suvun juniorille, keltä sen sain! No, kröhä paheni, ysin ja niistin ja sitten meni oikea korva tukkoon. Hävisi ääni ja ihanasti huomenna pitäisi mennä töihin. Nyt sitten olen itse diagnosoinut itselleni korvatulehduksen, poskiontelontulehduksen ja kurkunpääntulehduksen. Katsotaan moniko pitää paikkaansa.

Nyt sitten kaupassa käydessä huomasin että olin yltäpäältä hikinen ja puuskutin koko matkan, vaikkei matka olekkaan ollenkaan pitkä. Voisi kuvitella että 500m ei ole mikään työ ja tuska, mutta tänään se oli. Ehkäpä sinne lääkärille kannattaisi soittaa jo huomenna, eikä pitkittää tätä olotilaa. Voisi olla, että helpommalla pääsisi ja ilman jälkitauteja. Mutta tunnetusti suomalaisella sisulla ei lääkärille mennä!

Eli voisipa todeta, että Murphyn laista ainakin 1,2,4,5,6 ja varmaankin vielä 7 toteutuu kohdallani- Että se siitä antoisasta lomasta!

 

Niin ja nyt tämä tekstikin sitten poukkoilee minne sattuu, että sekin vielä kaupan päälle! Kiitti, mulle nyt riitti!