Jo on aikoihin eletty! Turussa puhkesi kestovaippasota. Jos ei joku vielä tiennyt. Asiasta on käyty eri lähteissä (netti, tv, radio, lehdistö) kiivasta keskustelua. Mitähän tästä tulee?

Itse kestovaippoja ommelleena, itse osittain kestoilevana, läheltä kestoilua seuraavana olen todennut, että se on hyvä asia. Tosin ennakkoluuloisia on. Itsekkin olin alussa. Enkä häpeä sitä kieltää. Mutta niin se pää muuttui, kun sain tietoa lissää. Kiitos siitä esim. Kestovaippainfolle.

Mielenkiintoista olisi tietää, mitä mieltä eri ihmiset ovat oikeasti kestoista tuossakin sodassa. Onko kuvitelmat kestoista vuodelta 1970 vai 2008? Ja ihmiset tuntuvat kestoilevan hyvin eri syistä, mm. iho-ongelmien takia, jätemäärän vähemtämisen takia, taloudellisuuden vuoksi. Viimeaikaiset ompelukset (harkkahousut ja kestositeet) eivät kyllä ole maailman halvimmista päistä, uusista materiaaleista kun ne on tehty. Mutta esim. omat kuukautissuojani ovat kierrätysmateriaaleja ja voin sanoa, ettei niille pahasti ole hintaa kyllä tullut.

Mitä mieltä sinä olet kestoilusta?