Voiko joskus ompelu mennä pieleen? VOI!

Tämä nasupaita koki sen moneen otteeseen.

No, kangashan oli tarkoitettu neitokaisen liivimekkoon, mutta se sopi sittenkin Nasun kaveriksi. Olin leikannut jo etu- ja takakappaleet kun tajusin, että voi kettu! Hihoihinhan se ei riitä. No veloureita ei sopivia ollut hihoiksi, niin päätin että leikkaan sitten hihat väärään suuntaan eli ne eivät ole lankasuoraan. No sitten tajusin ettei ole sopivaa trikoota resorista puhumattakaan! HALUAN SINNE TRITEKSILLE!!!!

No, onneksi sentään oli Foe-joustokanttinauhaa, mutta sitäkin pätkissä. Eikun kappaleet yhteen ja ompelemaan kaula-aukkoa. Hetken ommeltuani tajusin ommelleeni neuhan ihan väärinpäin! Eli se kiiltävä puoli olikin ylöspäin. Ärsytti jo niin, että annoin mennä, mutta hyvin huomaa nuo liitäntäkohdat.

No, eihän siinä vielä kaikki. Kun ompelin hihat, toinen meni ihan hyvin, toinen päin honnikkoa!

Tässävaiheessa jo ketutti niin paljon että annoin olla. Jos se käyttäjää koko epäonninen paita haittaa, niin haitatkoonsa! Tuntuu vaan juuri nyt, ettei tämä varmana kelpaa, kun on niin tyttövärinenkin, kiitos tuon kaula-aukon!

Niin ja kaavana käytin Suuren Käsityölehden 11-12/05 Tonttupuku-kaavaa aika lailla muokattuna. Kokoa 104cm. Kankaana Eurokankaasta ostettu velour, aplikoinnin kerroin jo aiemmin, mutta ne ovat collegea.

Onko muilla menny ompelut näin pahasti pieleen!?!??!?!?