"Nyt meni hermot, mikään ei riitä!"

No, kokeiluun tuli sitten läjä yövaippoja. Kaikissa on mukana tällainen irtoimu, kiinnitys vaippaan Kam-nepeillä, koko 20. Päällä peppua vasten flanelli, sisällä vanhaa froteepyyhettä ja kuosikankaana puuvilla.

Ensimmäinen vaippa tehty Wee Wekan ilmaiskaavalla, http://www.thenappynetwork.org.nz/images/WeeWeka_SMGussetFOE.pdf pienin muutoksin. Päällä puuvillaa, imuosassa koko vaipan alueella kerros vahaa pyyhefroteeta, vaipan keskiosassa kerros vielä samaa pyyhettä ja peppua vasten flanellia. Kiinteänä pötköimuna samaista pyyhettä sekä kuosina flanellia. Kiinteän imun koko 10x 57cm. Kiinnityksenä koon 20 Kam-nepit.

Seuraava vaippa tehty Saikan vaippakaavalla, sen saa pyytämällä täältä: http://vaippakaavat.blogspot.com/ ja nilemtään se on Bumwear 1-koon vaippakaava. Muokkasin hieman kaavaa itse. Kuosina puuvilla vanhasta lakanasta, koko vaipan alueella kerros pellavapyyhettä, imuosassa kerros vanhaa pyyhefroteeta ja peppua vasten flanelli. Imu 10x65cm, kaksinkertaista pyyhefroteeta. Kiinnitys Kam-nepein koossa 20. Tässä vaipassa kävi källi ja neppi pikealla siivekkeessä meni ihan päin vattua joten siksi neppejä tuli enemmän kuin mitä piti. Lisäimussa sisällä vanha frotee ja molemmin puolin flanellia.

Kolmas vaippa kaavalla Wonderoos (3-15kg) pienin muokkauksin. Päällä puuvillaa, sisällä pellavaa ja pyyhefroteeta vapan koko alueella ja peppua vasten flanelli. Kiinteässä imussa pyyhefroteeta, koko 13x 109cm. Irtoimussa keskellä pyyhefroteeta, puuvilla ja flanelli toisilla puolin. Kam nepit kokoa 20.

Kamalan isoja paketteja ovat kaikki kolme, en sitä kiellä. En vaan vielä raaskinut tuhlata bambuja, kun ei tiedä mikä kunnolla istuu ja mikä ei. Lisäksi ensikerralla teen sen, että kiinnitän nepit ensin vaipan ulkokankaaseen enkä vasta viimeisenä!