Pahamainen pitsitoppi ei vieläkään jää mielestäni. Edelliset meni puihin, kiitos liian paksun kankaan. Nyt päätin sitten tehdä "pitsin itse" eli päätin kokeilla virkkaamista. Kuitenkin ensin etsin sopivan kankaan ja tein paidan Suuren käsityölehden 6-7/09 kaavalla. Pieniä muutoksia tein: ompelin helman sisäpuolelle, en ulkopuolelle kuten ohjeessa.

Topista tuli todella kiva ja ihana! Olin suunnitellut virkkaavani siihen tosiaan pitsiä niin yläreunaan kuin olkahihnoille, mutta Novitan Tennessee oli ihan liian paksua ja jämäkkää kun aloin isoäidinneliöitä tähän kiinnittämään! Surku! Joten jätin kaikenmaailman pitsit pois ja panin ihan valmitsa pitsiä vain olkahihnoiksi.

No, nyt minulla on sitten pino isoäidinneliöitä Novita Tennesseestä virkattuna 2½ koukulla. Kokoa 7,5 x 7,5 cm. Ehdotuksia mitä kummaa näistä tekisi??? Peittoon eivät kyllä riitä.

Hiljenen seuraavaksi noin 3-5 viikoksi, kesäloma Pohjois-Savo - Pohjois-Karjala akselilla odottaa! IHANAA! Mutta kertokaa ihmeessä mitä teen noille neliöille? Oma aivoriiheni ei nyt kuki.

Hyvää kesää kaikille lukijoilleni!!!