Kaija-Leenalta sain aiemmin jo kankaita ja ennenkuin nämä ehtivät edes valmistumaan niin sain jo 4 jätesäkillistä lisää! ISO KIITOS!

Tämä mekko on tehty nähtävästikkin puuvillakankaasta. Aplikaatio ainakin on puuvillaa. Idea lähti täältä blogista: http://rockingskidi.blogspot.com/ Vetoketju kaapinperältä, muut Kaija-Leenalta saatuja. Kaava Lime Punch frillamekko Ottobre 3/11 ja koko 98cm.

Tämä kangas myös Kaija-Leenalta. Villakangas, aplikaatio puuvillaa. Kaavana Garden Flowers hame Ottobre 1/10 ja koko 98cm. Vetoketju kaapeistani.

Tätä hametta ajattelin itselleni. Kaija-Leenalta saadut kankaat tässäkin: vaalea ryppyinen nähtävästi pellavaa. Ainakin kova on rypistymään! Aplikaatio puuvillaa. Kanttinauha saatu Leenalta, ellen väärin muista. Vetoketju vanhasta hameesta. Ideaa tähän hain täältä blogista: http://groovybabyandmama.blogspot.com/ mutta ei vielä ihan sellaisena... Tosin taitaa olla, että tuonkin blogin ideoita toteutan lisää! Kaava Suuresta Käsityölehdestä 2/05.

Seuraavaksi sitten täytynee paneutua 4 isoon jätesäkkiin ja katsella mitä löytöjä sieltä tulee vastaan. Ainakin tuon sydänmekon 70-kukusta kangasta siellä on, sen verran kuikuilimme pakatessamme. Kaija-Leenalle jättisuuret kiitokset kankaista! Niistä tulee ommeltua vielä pitkään ja hartaasti! Ideoita meinaan on jo monista kankaista, toteutus vaan puuttuu enää.