Paapii (http://paapii-blogi.blogspot.com/) heitti blogissaan haasteen kankaiden tuhoamisesta ja tässä muutaman yön saldo:

Erilaisia legginssejä koossa 92cm. Reunimmaiset tehty trikoosta ja kaavana Milla Ottobreestä 6/10. Keskimmäinen on Sortilege Ottobreestä 1/11 hieman muokaten.

Laitoin nappeja koristeiksi noihin rypytysten kohtiin.

Ja yksivärisiin kaitoin nauhaa piristeeksi

Kaveriksi tein näille Minnie liivihameita koossa 92cm Ottobreestä 6/10. Vihreä kangas ja vaaleanpunainen toisessa keskellä ostettu Triteksiltä, muut saatu. Kädenteille ja kauka-aukolle laitoin FOE-joustokanttinauhaa.

Huppari Baguette Magique Ottobreestä 1/11 koossa 92cm. Apinajoustofrotee Myllymuksuilta. Sisällä musta vuori ja huppu keltaista venyvää kangasta. Resorit ostettu joskus aikoja sitten Triteksiltä.

Tämä asukokonaisuus Suuresta Käsityölehdestä 1/09. Koko 92cm. Trikoo ostettu Eurokankaasta ja mekon venyvä kangas saatu. Muokkasin mekkoa niin, että en tehnyt kuminauhaa kaula-aukolle vaan rypytin sen. Takana varuiksi nappi, että saa paremmin pään mahtumaan.

Strauss popliinimekko koossa 92cm Ottobreestä 3/10. Kankaana Finlayssonin muumi-puuvillat. Muokkasin kaavaa niin, etten tehnyt vuorta.

Phoebis mekko koossa 92cm myös Ottobre 3/10 lehdestä. Kankaana saatu puuvilla. Taakse laitoin vetoketjun sijaan napit, kaksi ylintä napinlävillä, kolme alinta kiinnitin kankaaseen niin, ettei ne aukea.

Henri svetaritakki koossa 110cm Ottobreestä 1/11 ei ehtinyt edes kuvattavaksi, kun se vietiin suoraan käsistä! Muokkasin kaavaa jättämällä edestä kaikki neljä taskua pois. Kankaana gollecen jämiä. Ja tärkein: herra itse sai laittaa kuvat mihinkohtaan halusi ja valita vetoketjun värit.

Ja rintaliivieni pesupussi hajosi! Ompelin sitten pikapikaa uuden puuvillasta, jota Tanja yksi päivä toi (KIITOS!) ja kiinnitys tarranauhalla.

Seuraaviakin töitä on tulollaan: kaksi velourpukua koossa 110cm (toisesta puuttuu vielä suuri aplikointi) sekä itselleni kahdet housut ja huppari.