Sain naapurin emännältä kassillisen vanhoja hyväkuntoisia vaatteita. Mitäpä niistä voisi tehdä, oli ensimmäisenä mielessäni. No, tällaisesta vanhasta paidasta syntyi pari mekkoa; toinen etu-ja takakappaleesta, toinen hihoista ja kauluksen hihnasta. Kokoa ovat 74cm, kaavana Ottobre 3/09.

Collegea oli tämä puku. Siihen yhdistelin Nanson 2-laatuisia college-tilkkuja joten uusia pukuja tuli aikaiseksi Ottobreen ohjeella 6/09. Kaavan puku oli tehty trikoosta, saa katsoa miten käyttäytyy college. Koko 104cm. Jälkimmäisessä ei valitettavasti näy hihan resorit, ne ovat luonnonvalkoiset. Neppilista ja osa kangasta on vielä käyttämättä, ideana oli ehkä vielä college-huppari...

Tämä liivimekko syntyi yhdestä paidasta, mitä en innostuksessani kerennyt kuvaamaan ehjänä! Kaava on ikivanha, en tiedä mistä sen olen piirtänyt. Koko 115cm.

Tämä mekko ei miellyttänytkään tuollaisena, joten sai vielä kuvan rintaansa.

Yksi mekko on vielä tuloillansa, kunhan sen ehdin vaan loppuun saakka tekemään.

Lisäksi tämä paituli oli aivan suunnattoman ihana. Se vaan on liian iso meikäläiselle. Jouluna saa sekin muotonsa kun tarvitsen apua sen mittoihin pistämiseksi minulle. Veikkaan että koko on ehkä jotain 44.