Eräällä keskustelufoorumilla on tulossa kevätvauva. Niinpä tulevalle "Riesalle" päätimme yhdessä toteuttaa lahjan. Äiti toivoi kestovaippoja joten tuumasta toimeen! Mukaan lähti seuraavanlainen paketti:

Imut:

Perhostaittoimuja bambusta, kam-nepit koossa 20. Bambu Myllymyksuilta.

Joustofroteeimuja. Vasemmalla täsmäimu kaksinkerroin, oikealla taiteltavat avoinna ja kolmin kerroin taiteltuna.

Kestovaippayhdistyksen kaavalla tehty taskuvaippa koossa s. Päällä pul, sisällä coolmax. Tarrakiinnitys. Ohje täältä: http://www.kestovaippayhdistys.fi/fi/kestovaipat/tee-se-itse.html

Eemukka taskuvaippa koossa S. Päällä pull, sisällä coolmax ja kiinnitys koon 20 kam-nepeillä. Kaavaa ei löydy suoraan netistä (vain M ja L) mutta täällä ne: http://www.mami77.vuodatus.net/page/Kaavoja

Sisätäyttövaippa koossa S, kaavana Mummut, ohje täällä: http://www.kestovaippainfo.fi/tsi/vaipat/16/ Päällä apinajoustofrotee Myllymuksuilta, sisällä Triteksin trikoota tummansinisenä. Välissä joustofroteeta ja hamppucollegea.

Sisätäyttövaippa NB, kaavana tämä: http://www.thenappynetwork.org.nz/images/shars_newborn_sidesnap.pdf Sisällä ja ulkona Triteksiltä ostettu trikoo. Välissä joustofroteeta kerros ja takana täyttöaukko.

Äidille kestoliivinsuojat, halkaisija noin 10cm. Päällä polyestermokkaa ja bambua, sisällä bambua, flanellia ja hamppucollegea. Ulkona pul. Kestovaippayhdistyksen kaavoilla tehtyjä kestositeitä. Alla pul, välissä bambua, hamppua ja flanellia. Päällä isommassa flanelli ja pienemmässä coolmax.

Lisäksi tein sisätäyttövaippojen päälle villahousut Ullaneuleen Villapöpien ohjeella. Mato koossa 4-6kg ja harakka koossa 6-8kg. Molemmat neulottu Novitan Huopasesta.

Toivottavasti nämä saavat lahjuksen saajat iloiseksi ja kokeilemaan kestoilua. Mukaan tietty tulee vielä kortti kaikista lahjaan osallistujista sekä käyttöohjeet!