Päätin sitten tehdä kevättakkeja. Pitkään mietin kaavaa, halusin samasta mallista pojalle ja tytölle ja hiippahupulla. Mieleistä ei sitten eteen tullut pikaisen lehtienselaamisen aikana, joten otin takin kaavan Ottobre 6/11 Tinttiina tikkitakin kaavasta ja huppua vielä muokkailin hiippamalliseksi Ottobre 3/05 Pörrötakista. Ja sitten olin jo tyytyväinen! Mutta pulmaa tuotti kankaat. Vuoret eivät, mutta poikamainen päällyskangas. Päädyin lopulta ehkä ei niin poikamaiseen kankaaseen.

Poikamallinen 122cm kangas puuvillaa, saatu Kaija-Leenalta. Vuori vanhaa päiväpeittoa (töistä) ja kirahvikangas joskus vuosia sitten ostettu Eurokankaasta. Vetoketju Sastan tehtaanmyymälästä Nurmeksesta. Vuori vain vetoketjuun asti, kun ei isompaa palaa ollut.

Tyttömallisen koko 104cm, kangas puuvillaa, eikä mitään muistikuvaa mistä se on. Vuori Eurokankaasta vuosia sitten, samoin leopardikangas. Vetoketju myös Sastan tehtaanmyymälästä Nurmeksesta.

Molemmissa ripustuslekkinä Rovaniemeltä Ottobre-myymälästä ostettua sieninauhaa. Ja tässä vielä kuvaa huppujen hiippamallista.

Toivottavasti molemmat kelpaavat!