Leivoin siskoni saamasta Fazerin Suklaakirjasta (painettu Tallinnassa) Valkosuklaamuffineita.

100g Fazerin sinistä maitosuklaata (laitoin 150g Taloussuklaata)
2 munaa
3dl sokeria
1½dl juoksevaa margariinia (laitoin ruokaöljyä)
2dl piimää/maustamatonta jugurttia (laitoin banaanijugurttia)
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1dl Fazet Ögon-kaakaojauhetta (laitoin Van Houttenia)

Rouhi suklaa veitsellä paloiksi. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää margariini ja piimä. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe ja lisää ne munavaahtoon. Jaa 15 muffinssivuokaan ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.